Az ét tortabevonót a vajjal együtt felolvasztjuk. Beleforgatjuk a natúr kukoricapelyhet. Jól összekeverjük, majd kiskanállal 16 halmot rakunk belőle egy zsírpapírra vagy alufóliára és hagyjuk megszilárdulni. A maradék csokoládés kukoricapelyhet sütőpapírral kibélelt tortaforma aljára nyomkodjuk és hűtőszekrényben hagyjuk megszilárdulni. A zselatint kevés forró vízben feloldjuk, majd a tejszínbe keverjük. Az átpasszírozott tehéntúrót kikeverjük a tejföllel, a tejszínnel, a cukorral és a reszelt citromhéjjal. A körtét meghámozzuk, félbevágjuk, magházát kiemeljük. A gyümölcsöt keresztben kb. 3 mm vastagon felszeleteljük. A túrókrém felét a tortaalapra kenjük, kirakjuk a gyümölccsel és rákenjük a maradék túrót. A tortát 2 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Az előre elkészített kukoricapehely-rózsákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.