Az ét tortabevonót a vajjal együtt felolvasztjuk. Beleforgatjuk a natúr kukoricapelyhet. Jól összekeverjük, majd kiskanállal 16 halmot rakunk belőle egy zsírpapírra vagy alufóliára és hagyjuk megszilárdulni. A maradék csokoládés kukoricapelyhet sütőpapírral kibélelt tortaforma aljára nyomkodjuk és hűtőszekrényben hagyjuk megszilárdulni. A zselatint kevés forró vízben feloldjuk, majd a tejszínbe keverjük. Az átpasszírozott tehéntúrót kikeverjük a tejföllel, a tejszínnel, a cukorral és a reszelt citromhéjjal. A körtét meghámozzuk, félbevágjuk, magházát kiemeljük. A gyümölcsöt keresztben kb. 3 mm vastagon felszeleteljük. A túrókrém felét a tortaalapra kenjük, kirakjuk a gyümölccsel és rákenjük a maradék túrót. A tortát 2 órára hűtőszekrénybe helyezzük. Az előre elkészített kukoricapehely-rózsákkal díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.