Elkészítés: A krumplit felteszem héjában főni. A csirkemellet felkockázom, a 6 hagymát meghámozom. A hagymák közül az egyiket felkockázom a többit csak csíkokra vágom. A felkockázott hagymát kevés olajon üvegesre párolom, majd beleteszem a kockára vágott csirkemellet, megpirítom. A maradék hagymát egy másik edényben szintén üvegesre párolom, amikor már majdnem kész, beleöntöm a kukoricát (leve nélkül), megborsozom, leveszem a tűzről, félrerakom.
Egy tepsi aljára fektetem a bacont, rákarikázom a megfőtt, megpucolt burgonya felét, ráteszem a csirkemellet, arra a kukoricás hagymát, arra a maradék krumplit, majd az egészet meglocsolom tejföllel, és mehet a sütőbe szépen megpirulni. Sót, borsot, ételízesítőt a rétegek közé ízlés szerint lehet tenni. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.