Elkészítés: A paradicsomokat megmossuk, felkockázzuk. A kukoricát szűrőtálba tesszük, lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a fokhagymát meghámozzuk.
Az öntethez a balzsamecetben/fehérborecetben elkeverjük a porcukrot, ízlés szerint sót és borsot. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, kanalanként az olívaolajat, és habosra-bársonyosra keverjük.
A kukoricát, a hagymát és a paradicsomot lazán összekeverjük az öntettel. 1 órára behűtjük.
Salátaként vagy grill húsok köreteként kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.