Előkészítés: A paradicsomot megmossuk, megszárítjuk, „kalapját ” levágjuk, félretesszük.
A paradicsom húsát kivájjuk, a belső oldalát sózzuk, borsozzuk, és szájjal lefelé egy tálcára borítjuk, hogy a fölösleges nedvesség kicsurogjon belőle. A kukoricát lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, leszárítjuk, leveleit lecsipkedjük.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, a hagymát üvegesre pirítjuk benne. Lehúzzuk a tűzről, és hozzáadjuk a kukoricát, belekeverjük a tejfölt, sózzuk, borsozzuk. A sütőt 200 C-fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A paradicsomokat megtöltjük az elkészített töltelékkel. Sütőlapot kikenünk vajjal. Ráhelyezzük a paradicsomok levágott kalapját, s mintegy talpként használva mindegyikre ráültetünk egy-egy töltött paradicsomot, megszórjuk a sajttal, és a sütőben kb. 25 percig sütjük. A petrezselyemlevelekkel díszítve melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.