Elkészítés: A mandulát forrásban lévő vízbe dobom, majd két-három perces forralás után a héját lehúzom. A szép fehér mandulát ezután szálkásra, forgácsokká vágom. A torta lapjaihoz először is kivágok 6 egyforma, kerek, lapostányér nagyságú fehér, tiszta csomagolópapírt. A sütőt előmelegítem. A tojásfehérjéket a porcukorral addig verem, amíg szilárd, habos tömeggé válik, majd beleforgatom a mandulaforgácsot. Ezt a tésztát felkenem a papírlapokra, és a sütőlemezre egyszerre hármat ráteszek. A nem nagyon meleg sütőben inkább szárítom, mint sütöm. Közben a tejszínből kemény habot verek, majd óvatosan beleforgatom a kevés vízzel kenhetővé hígított sárgabaracklekvárt, ezután a tejben megáztatott és langyosra melegített, átszűrt zselatinnal fixálom a tejszínhabot. A megsült cukros lapokról lehúzom a papírt, majd egyet bekenek az ízesített tejszínhabbal, erre ráborítok egy másikat. A rétegezést addig folytatom, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére tejszínhab kerül, amibe belenyomkodom az előzetesen lecsöpögtetett, és tetszés szerint feldarabolt, kimagozott befőttet. Legalább fél napig dermesztem, csak azután kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.