Előkészítés: A húst lehártyázzuk és kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és karikákra szeljük. A petrezselymet felaprítjuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegítjük. A banánt meghámozzuk, és ujjnyi vastag karikákra vágjuk. Az ananászt alaposan lecsepegtetjük.
Elkészítés: A húskockákat a vajon vagy margarinon megpirítjuk, sóval, borssal fűszerezzük, majd szűrőlapáttal tűzálló edénybe áttesszük. A hagymakarikákat a visszamaradt zsiradékban szép pirosra sütjük, és a húsra terítjük. A leveskockát 3 dl vízben feloldjuk, és a paradicsompürével, a citromlével, a kókuszreszelékkel, a curryvel, a petrezselyemmel és a kakukkfűvel ízesítjük. 10 percig forraljuk, majd a hagymás húsra öntjük. A tálat lefedve a sütőben kb. 30 percig (ha a hús ezalatt nem puhul meg, még tovább) pároljuk. A banánnal, az ananásszal és a kókuszreszelékkel tálaljuk.
Munka: kb. 50 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 411 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.