Elkészítés: A megmosott tarjaszeleteket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk granulált fokhagymával, és 1 órára hűtőbe tesszük.
A hagymákat megtisztítjuk, félbevágjuk és felszeleteljük. A gombát megmossuk, vékony csíkokra vágjuk.
Egy serpenyőbe kevés olajat teszünk, amikor jól megmelegedett, beletesszük a hagymát, átforgatjuk, megszórjuk 1 mokkáskanál ételízesítővel, ugyanennyi őrölt borssal és 2 nagy csipet majorannát rámorzsolunk, ismét átforgatjuk, és kis idő múlva hozzáadjuk a szeletelt gombát. 2-3 percig sütjük, majd félretesszük a ragut. (Szükség esetén még sózzuk.)
A hússzeleteket megfelelő méretű tepsibe helyezzük, aláöntünk kb. 1,5 dl vizet, alufóliával jól lezárjuk, és a sütőbe helyezzük. Amikor a hús már majdnem puha, az alufóliát eltávolítjuk, és a hagymás gombát a szeletek tetejére halmozzuk, a levét is rácsepegtetjük, és készre sütjük.
Köretként burgonyapürét ajánlok hozzá, de kockára vágott sült burgonyával is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.