Elkészítés: A filéket sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük.
A hagymákat megtisztítjuk és apróra összevágjuk. A szárzellert alaposan megmossuk, ezután uborkagyalun vékonyra szeleteljük. A sonkaszeleteket felkockázzuk. A konzerv levét leöntjük.
Egy serpenyőben 2 evőkanál olajon megpároljuk a hagymákat, a zellert, a sonkát és a gombát. Hozzáadjuk a tejfölt és tejszínt, ezt jól összeforraljuk, sűrű szószt kapunk. A szószt leturmixoljuk.
A hal mindkét oldalán grillen megsütjük kb. 5-5 percig. Közben bő sós, olajos vízben megfőzzük a tésztát, leszűrjük.
A halat a tésztával és a tejszínes szósszal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.