Elkészítés: A filéket sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük.
A hagymákat megtisztítjuk és apróra összevágjuk. A szárzellert alaposan megmossuk, ezután uborkagyalun vékonyra szeleteljük. A sonkaszeleteket felkockázzuk. A konzerv levét leöntjük.
Egy serpenyőben 2 evőkanál olajon megpároljuk a hagymákat, a zellert, a sonkát és a gombát. Hozzáadjuk a tejfölt és tejszínt, ezt jól összeforraljuk, sűrű szószt kapunk. A szószt leturmixoljuk.
A hal mindkét oldalán grillen megsütjük kb. 5-5 percig. Közben bő sós, olajos vízben megfőzzük a tésztát, leszűrjük.
A halat a tésztával és a tejszínes szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.