Elkészítés: Egy jénai tálat 5 dkg vajjal kikenünk, a filézett lazacot besózzuk, fehérborssal meghintjük, esetleg hal
fűszerkeverékkel is, de anélkül is finom. 200 fokon 20 percig sütjük alufólia alatt, majd 5 percig alufólia nélkül.
A tésztát sós vízben 8 perc alatt készre főzzük, 1-2 percig fedő alatt tartjuk, majd leszűrjük.
A sajtmártáshoz 5 dkg olvasztott vajban 3 kanál lisztet átforrósítunk, hideg tejjel felöntjük, picit megsózzuk, simára keverjük, majd 6 dkg reszelt sajtot adunk hozzá, végül 1 dl tejföllel, pici fehérborssal, esetleg citromlével kis lángon összeforraljuk.
A sült halat tálra rendezzük, a tésztát köré tesszük, majd az egészet leöntjük sajtmártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.