Elkészítés: A gyönyörű vörös lazacfilét a fél citrom levével meglocsolom, megsózom, befűszerezem, és egy órát pihentetem, hogy jól átjárják az ízek. Addig a hagymát vékony karikákra, a megpucolt almát és a szalonnát vékony szeletekre vágom. A tepsi aljára kevés olajat öntök, ráhelyezem a halat, az almát, a hagymát és a tetejére a szalonnát, hogy sülés közben végigcsorogjon a szaftja a halon. Aztán újra meglocsolom az egészet citromlével. Eleinte letakarva sütöm, majd a levélvel locsolgatva hagyom szépen megpirulni. Igazán finom, ünnepi fogás! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.