Előkészítés: a lazacot falatnyi darabokra vágom, a gombát vékonyan felszeletelem, a petrezselymet és a vörösgymát felaprítom, egy nagy fazékban vizet teszek fel a tésztafőzéshez.
Elkészítés: a hagymát vaj és olaj keverékén megfonnyasztom, hozzáteszem a gombát. Mikor már kezdi a levét elfőni, beleteszem a petrezselymet és a halat. Fűszerezem sóval, borssal, rányomom a fokhagymát és hozzáöntöm a fehérbort, pár perc alatt készre párolom. Közben elkészítem a sajtmártást, egy kicsivel több tej hozzáadásával, hogy hígabb mártást kapjak, illetve kevés parmezánnal feldobom. Persze, a tésztát is megfőzöm ezalatt, amit leöblítés után óvatosan összeforgatok a gombás-halas raguval, majd ráöntöm a mártást.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.