Elkészítés: A lebbencstészát 2 evőkanál olajon megpirítjuk, majd felöntjük vízzel, sózzuk, és 7-8 perc alatt megfőzzük.
2-3 evőkanál olajon a finomra szeletelt fokhagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a karikára vagy apró kockára vágott kolbászt. Miután a kolbász zsírt engedett, belekerül az apró kockára vágott csirkemell. Sütés közben ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Amíg sül a ragu, meghámozzuk a paradicsomot (forró vízzel leöntjük, pár másodpercig állni hagyjuk, így könnyen lejön a héja), az olívabogyóval együtt feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a raguhoz. 1-2 perc alatt összerottyantjuk, közben rászorjuk a petrezselyemzöldet, végül az egészet összekeverjük a leszűrt tésztával. Még egy percet a tűzön hagyjuk, majd azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.