Elkészítés: Zsiradékon egy picit megfonnyasztjuk a felaprított hagymát, rádobjuk a felvágott paprikát (jobb a piros, mert az édesebb, és egy erőset tegyünk bele, hogy csípős legyen), egy teáskanál őrölt paprikát, az aprított fokhagymát, sót, jól megborsozzuk, és átkeverjük a zsiradékon. 1-2 perc múlva öntjük rá a paradicsomlevet (télen ez az ajánlatos) vagy dobjuk rá a meghámozott és kockára vágott érett szabadföldi paradicsomot (nyáron). Megkeverjük, és lassú tűzön lesűrítjük. Dominál benne a fokhagyma, bors és egy kis csípősség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.