Elkészítés: A felszeletelt szalonnákat kakastaréjnak bevagdalom, majd a fazék alján kisütöm.
Kiveszem a kakastaréjokat, a zsírra ráteszem az apróra vágott hagymát, és kavargatva aranyosra sütöm. Meghintem a paprikával, rádobom a felkarikázott paprikát és a cikkekre vágott paradicsomot. Beleteszem a zúzott fokhagymát, sózom, cukrozom, hozzáadom a felhasított erős paprikát is. 20-25 percnyi fedett párolás után kész.
A tésztát sós vízben kifőzöm, leszűröm. A túrót elkeverem a tejföllel, ízlés szerint picit sózom, majd összeforgatom a csuszával.
A lecsót tálra szedem, adok mellé túrós csuszát, és a kisült kakastaréjokkal díszítve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.