Elkészítés: Először a lecsót készítem el: olajon megpirítom a hagymát, ráteszem a paprikát, jól megsütögetem, sózom. Mikor már jól megpirult, hozzáadom a paradicsomot, és adok még neki néhány percet, hogy összerottyanjon.
Tűzálló tálba öntöm a lecsót, ráfektetem a hosszában 1 centi vastagra szelt padlizsánokat, vékonyan megkenem a krémsajttal, a tetején pedig szépen elrendezem a mozzarella szeleteket, közé dugom az olajbogyókat.
Előmelegített, 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütöm. Sáfrányos rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.