Elkészítés: A káposztát kicsit kicsavarom, egy edénybe teszem, beleteszem a feldarabolt tarját, a babérlevelet, fűszerezem, öntök rá egy kevés vizet, s elkezdem főzni.
A hagymát aprítom, a paprikákat és a paradicsomot darabolom.
Egy nagy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát, üvegesre dinsztelem a hagymát, ráteszem a paprikát és a paradicsomot, fűszerezem (a köménymag kivételével), s megfőzöm.
Amikor a káposzta és a hús már puha, öntök hozzá vörösbort. A káposztát a lecsóhoz öntöm, összekeverem.
Tejföllel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.