Elkészítés: A karajt felszeletelem, a hagymákat nagyobb kockákra várom. Kuktába lerakom rétegesen: először beleteszem a hagyma felét, majd a hússzeletek felét, sózom, borsozom, akár fűszerpaprika is mehet rá, majd a lecsó fele, megint hússzetek, fűszer, hagyma, és végül a maradék lecsó. Ha rövid levet akarunk, akkor nem kell víz alá, ha hosszabbat, akkor 1,5-2 dl vizet öntök alá még. A kuktát lezárom, és 40-45 perc alatt készre párolom. Amíg a hús elkészül, rizst vagy tarhonyát készítek hozzá köretnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.