Elkészítés: A tésztához a lisztet elmorzsoljuk a hideg margarinnal, belekeverjük a porcukrot, a sütőport és a citromhéjat. A tojást is hozzáadjuk, és összegyúrjuk a tésztát. 3 részre osztjuk, az egyikbe belegyúrjuk a kakaót és a rumot.
Az egyik fehér tésztát lisztezett táblán egy 20x30 cm-es téglalappá nyújtjuk. A tepsi aljára fektetjük, és megkenjük a lekvár felével. Kinyújtjuk a kakaós tésztát is azonos méretű lappá, és a lekváros, világos lapra helyezzük. Megkenjük a maradék lekvárral, és a másik fehér tésztát is kinyújtva befedjük a süteményt. Több helyen átszurkáljuk egy villával, hogy ne hólyagosodjon fel.
Előmelegített sütőben 195 °C-on 20 perc alatt megsütjük. Ha langyosra hűlt, bevonju a tetejét a csokimázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.