Elkészítés: A lisztbe belekeverjük a mézeskalácsfűszert és a szódabikarbónát, majd fokozatosan hozzádolgozzuk a mézet, a porcukrot, a margarint és a tojást. A tésztát 3 óráig pihentetjük, aztán nagyon vékonyra kinyújtjuk (kb. 2-3 mm), sziveket szaggatunk belőle. A sütőlapra sütőpapírt teszünk, erre helyezzük a szivecskéket elég távol egymástól, mert sütés közben megnőnek. 180 fokon kb. 20 percig sütjük. A papírt hagyjuk a lapon, erre kerülnek később a csokimázzal bevont szivek.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük, annyi szörppel higítjuk, hogy kenhető masszát kapjunk. A megsült szivecskéket kettesével összeragasztjuk a töltelékkel (én a sütőlapon levő felüket kentem meg a töltelékkel, így formásabbak).
Legvégül a vízfürdőn (vagy mikróban) felolvasztott csokiból és margarinból készült mázzal bevonjuk (a szivecskéket egy villára helyezzük, és egy kanállal csorgatjuk rá a mázat). Lehet fehér csoki csíkokkal, színes cukorkákkal, csokidarával, kókusszal díszíteni, de anélkül is mutatós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.