A lisztet alaposan elmorzsoljuk a hideg vajjal, csak ezután adjuk hozzá a többi hozzávalót és készre gyúrjuk a tésztát, majd a hűtőszekrényben hagyjuk pihenn.
A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk és egy habzsákba töltjük.
A tésztát vékonyra nyújtjuk és süteményszaggatóval, kis kerek lapokat szaggatunk belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Minden lap tetejére nyomunk a tojáshabból, és egy-egy szem, negyed diót szúrunk a közepébe. Így nem esik le a hab sütéskor a tészta tetejéről.
100 fokos sütőben körülbelül 10 percig sütjük (szárítjuk). Mikor elkészült, nem vesszük ki azonnal a sütőből, mert a hab könnyen összeeshet a tetején, hanem nyitott ajtónál megvárjuk, amíg tovább hűl.
Mikor már langyosra hűltek a habos lapocskák, egy-egy darab alját megkenünk lekvárral és összenyomjuk a másik darab aljával, azaz „összeragasztjuk” őket. Így járunk el minden habos koronggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.