Egy tálba morzsoljuk az élesztőt, hozzáadujuk a cukrot, 0,7 dl langyos tejet és 2 ek lisztet, és meleg helyen felfuttatjuk.
Egytálba szitáljuk a megmaradt lisztet, egy csipet sóval, hozzáadjuk a maradék cukrot és tejet. Hozzákeverjük a tojások sárgáját, a citrom reszelt héját, a felolvasztott vajat és a felfuttatott élesztőt. Összedolgozzuk, majd lefedve, meleg helyen, a duplájára kelesztjük.
Lisztezett deszkára borítjuk, 0.5 cm vastagságúra nyújtjuk, majd egy nagyobb és egy kisebb pogácsaszaggatóval kiszurkáljuk (a nagyobb darabokból lesz a nyuszik teste, a kisebbekből a feje), és zsírral kikent tepsibe tesszük. A tésztából elvett, nagyon pici adagokból készítjük el a nyuszik fülét, lábát és az orrát. Egész borsszem lesz a szemük. Felvert tojással lekenjük és előmelegített sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.