Elkészítés: A húst vékonyra szeleteljük, a hagymát, paradicsomot, paprikát karikára vágjuk. Nagy edénybe beleöntjük az olajat, rátesszük a hagymát, a felszeletelt húst, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát szórunk minden réteg hús tetejére. Rátesszük a hagymát, paprikát, paradicsomot. Addig rétegezzük, amíg a hús tart, a tetejére is hagymát teszünk. Felöntjük 3 dl borral és 2 dl vízzel, lassú tűzön főzzük, amíg a hús megpuhul. Kifőzzük a makarónit, és ha mindkettő megfőtt, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.