Elkészítés: A húst vékonyra szeleteljük, a hagymát, paradicsomot, paprikát karikára vágjuk. Nagy edénybe beleöntjük az olajat, rátesszük a hagymát, a felszeletelt húst, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát szórunk minden réteg hús tetejére. Rátesszük a hagymát, paprikát, paradicsomot. Addig rétegezzük, amíg a hús tart, a tetejére is hagymát teszünk. Felöntjük 3 dl borral és 2 dl vízzel, lassú tűzön főzzük, amíg a hús megpuhul. Kifőzzük a makarónit, és ha mindkettő megfőtt, tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.