Elkészítés: A lisztet a vajjal, a tojások sárgájával, a darált dióval és a cukorral alaposan összegyúrjuk. Lisztezett deszkán fél centi vastagra nyújtjuk, és 6 darab, egyre kisebb átmérőjű lapot vágunk belőle. Sütőpapírral borított sütőlemezen, 180 fokra (légkeveréses sütőben 165 fok) előmelegített sütőben megsütjük. A krémhez a tejet a vaníliás pudingporral, a dióval, a cukorral meg a tojásokkal kis lángon sűrűre főzzük. A tűzről levéve belekeverjük a reszelt csokoládét, majd ha langyosra hűlt, a habosra kikevert vajat is hozzáadjuk. A tésztalapokat a krémmel megkenve egymásra helyezzük, végül gőz fölött megolvasztott csokoládéval leöntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.