Elkészítés: A halat leöblítjük, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
A spenótot kiválogatjuk, megtisztítjuk, megmossuk. Mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a hagymát és a fokhagymát. Kisebb adagokban hozzáadjuk a spenótot, és megvárjuk, amíg a levelek összeesnek. Kevergetve 1-2 percig pároljuk. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
A vajat felforrósítjuk, néhány perc alatt megpirítjuk rajta a halfilé mindkét oldalát, frissen őrölt borssal megszórjuk. A spenóttal és 1-1 evőkanál tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.