Elkészítés: A halat leöblítjük, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
A spenótot kiválogatjuk, megtisztítjuk, megmossuk. Mélyebb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk rajta a hagymát és a fokhagymát. Kisebb adagokban hozzáadjuk a spenótot, és megvárjuk, amíg a levelek összeesnek. Kevergetve 1-2 percig pároljuk. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.
A vajat felforrósítjuk, néhány perc alatt megpirítjuk rajta a halfilé mindkét oldalát, frissen őrölt borssal megszórjuk. A spenóttal és 1-1 evőkanál tejföllel kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.