Elkészítés: A lisztet, a sót, a tejet, az élesztőt és a tojást összegyúrjuk, vékonyra nyújtjuk, majd ráreszelünk 50 dkg hideg margarint. Négybe hajtjuk, 15 percig a deszkán pihentetjük, újra kinyújtjuk, 15 percig pihentetjük.
Ezt háromszor megismételjük. Végül kinyújtjuk, egész tojással megkenjük, késsel bevagdossuk, 4-5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk,
tetejét kevés durva sóval megszórjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, forró sütőben (220 fokon) 15-20 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.