Elkészítés: A lisztet, a sót, a tejet, az élesztőt és a tojást összegyúrjuk, vékonyra nyújtjuk, majd ráreszelünk 50 dkg hideg margarint. Négybe hajtjuk, 15 percig a deszkán pihentetjük, újra kinyújtjuk, 15 percig pihentetjük.
Ezt háromszor megismételjük. Végül kinyújtjuk, egész tojással megkenjük, késsel bevagdossuk, 4-5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk,
tetejét kevés durva sóval megszórjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, forró sütőben (220 fokon) 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.