Elkészítés: Jól dolgozzuk össze a kétféle darált húst a fűszerekkel. Forrósítsuk fel a zsírt egy tepsiben a tűzhelyen, süssük benne a húsmasszát 1-2 percig folyamatosan keverve, majd vegyük ki egy deszkára. Formázzunk belőlük két egyforma, a kenyérszeletekre illő húspogácsát.
Tegyük vissza a zsírba a húspogácsákat, ezekre helyezzük rá a libamájszeleteket úgy, hogy nyomjuk őket kissé bele a húsba. Sütőben, 200 fokon süssük így 10 percig, majd tegyük rá a sajtszeleteket. Süssük tovább 1-2 percig, amíg a sajt olvadni kezd a tetején.
Vegyük ki a tepsiből, és helyezzük a kenyérszeletekre, azonnal fogyasszuk.
Friss fejes- vagy jégsalátát, esetleg paradicsomot adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.