Elkészítés: A húst alaposan átnézem, az esetleg benne található tokokat, tollmaradványokat kihúzkodom. Bedörzsölöm sóval, borssal és majorannával. Egy megfelelő méretű lefedhető tepsibe (ha van, legjobb az öntöttvas edény) helyezem bőrrel lefelé a darabokat, tűzhelyre teszem. Erős lángon addig sütöm, míg zsírját engedni kezdi és kicsit megpirul minden oldala. Közben persze forgatom. Ezután aláöntök kb. 2 dl vizet, mellé teszem a félbevágott hagymát és almát, beledobálom a fokhagymát, és ráhelyezem a fűszernövényeket. 200 fokra előmelegített sütőbe teszem, kb. 1,5-2 óra múlva kész is. Közben persze azért időnként rénézek, megforgatom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.