Elkészítés: A lisztet, a cukrot, a vajat és tojások sárgáját hidegen összedolgozzuk, citromlével és -héjjal ízesítjük, majd 1 órára a hűtőbe tesszük. A hideg tésztát 2 részletben jó vékonyra kinyújtjuk, köralakú formával kiszaggatjuk, a felének a közepét is kilukasztjuk. A kilukasztott karikákat megkenjük tojásfehérjével, és belefordítjuk a dióba. (Így könnyen rátapad a szükséges mennyiségű dió.)
Sütőpapírral bélelt tepsikben 180-190 fokos sütőben 12-13 perc alatt megsütjük.(vigyázzunk, hogy világosak maradjanak, figyelni kell a sütésnél.) A kihűlt tésztakarikákat lekvárral egymáshoz ragasztjuk. Diszítésként kevés porcukorral is meghinthetjük a sütiket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.