A lisztet összegyúrjuk a vajjal, a cukorral, és a tojássárgájával. Darált dióval, reszelt citromhéjjal ízesítjük. A tésztát folpackba csomagolva, 1 órára hűtőszekrénybe állítjuk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk és két, 24 cm átmérőjű körré nyújtjuk. A tésztalapokat külön-külön megsütjük. Mindkét lapot savanykás ízű lekvárral megkenjük és egymásra helyezzük őket. Hideg helyen hagyjuk megdermedni. Megszilárdulás után ízlés szerint csokoládémázzal is bevonhatjuk. Csak másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.