Elkészítése: A tésztához a tejet meglangyosítjuk, a cukrot felolvasztjuk benne, és belemorzsoljuk az élesztőt. Hagyjuk pár percet pihenni. A lisztet beleszitáljuk egy tálba, belekeverjük a sót, a tojást, a tejfölt és az élesztőt. Kicsit keményebb tésztát dagasztunk belőle, majd kb. 1 órát kelesztjük.
Ha kb. duplájára kelt, 2 cm vastagra nyújtjuk. Az elnyújtott tésztát megkenjük a majonézzel, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Rárakjuk a felkokázott hagymát és a párizsit, majd betakarjuk a kétféle reszelt sajttal. Ezután feltekerjük, lekenjük tojással, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.