Elkészítés: A krémhez a lisztet és a tojássárgákat a tejben sűrű krémmé főzöm. Akkor jó, ha megáll benne a kanál. Szóval még forrás után is nyugodtan lehet kevergetni a tűzön, hadd sűrűsödjön. Ezt a krémet azután hagyom kihűlni úgy, hogy közben meg-megkeverem, hogy majd egyenletesen lehessen a másik krémmel elkeverni. Fontos, hogy teljesen hideg legyen a massza.
A másik krém a vajból, a porcukorból és a kakaóból készül. Ezeket habosra keverem. Ha ez is megvan, akkor a két krémet összekeverem. Legjobb habverővel, abból is elektromossal. Ha csomómentesen, egyenletesen elkevertem, jöhet bele a rumaroma és a meggy.
Ezt a krémet szépen elkenem a piskóta tetején, majd csokimázat teszek rá, és ha kihűlt, háromszög-formákra vágom, hogy olyan szeletek legyenek, mint a libuskák lába.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.