Elkészítés: A krémhez a lisztet és a tojássárgákat a tejben sűrű krémmé főzöm. Akkor jó, ha megáll benne a kanál. Szóval még forrás után is nyugodtan lehet kevergetni a tűzön, hadd sűrűsödjön. Ezt a krémet azután hagyom kihűlni úgy, hogy közben meg-megkeverem, hogy majd egyenletesen lehessen a másik krémmel elkeverni. Fontos, hogy teljesen hideg legyen a massza.
A másik krém a vajból, a porcukorból és a kakaóból készül. Ezeket habosra keverem. Ha ez is megvan, akkor a két krémet összekeverem. Legjobb habverővel, abból is elektromossal. Ha csomómentesen, egyenletesen elkevertem, jöhet bele a rumaroma és a meggy.
Ezt a krémet szépen elkenem a piskóta tetején, majd csokimázat teszek rá, és ha kihűlt, háromszög-formákra vágom, hogy olyan szeletek legyenek, mint a libuskák lába.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.