Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját elkeverjük a kristálycukorral, a vanília aromával, a csipet sóval és a kukoricakeményítővel. A tojások fehérjét felverjük habnak a porcukorral.
A tejet meglangyosítjuk, belekeverjük a tojássárgás keveréket, felforraljuk, besűrítjük. A tojásfehérje habból két evőkanál segítségével galuskákat formálunk, és a krémbe szaggatjuk. 2-2 percig főzzük mindkét oldalukat. Lehet, hogy nem fér bele egyszerre az összes habgaluska, ebben az esetben ami megfőtt, azt kiszedjük, és főzzük a következő adagot.
Ha kész, a habokat a madártej tetejére rakosgatjuk, és kihűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.