Elkészítés: 1. A tésztához 3 dl vizet felforralunk 25 dkg margarinnal. Belekeverünk 22 dkg sima lisztet, tovább melegítjük, míg összeáll, közben folyamatosan keverjük. Majd a tűzről levéve langyosra hűtjük, és belekeverünk egyenként 7 db egész tojást. Simára keverjük. Ezután 20 percig pihenni hagyjuk. A tésztát kikent tepsiben 2 részben lapnak kisütjük.
2. A töltelékhez 3 csomag vaníliás pudingport 7 dl tejjel, 8 evőkanál kristálycukorral felfőzünk csomómentesre. Kihűlés közben belekeverünk 25 dkg margarint.
3. A habhoz 2 csomag tejszínhabpótlót 3 dl tejjel kemény habbá verünk, majd 1,5 dl forró vízben feloldunk 1 evőkanál zselatinport. Ha kihűlt, akkor a tejszínhabhoz keverjük. Célszerű csak az összeállítás előtt kikeverni, mert a hab hamar megköt, és nem lesz szépen kenhető.
4. Az egyik megsütött tésztalapot megkenjük pudingos krémmel majd a habbal, végül rátesszük a másik lapot. A tetejére olvasztott csokit vagy porcukrot tehetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.