Elkészítése: A húst felkockázzuk, lábasba tesszük, kevés vizet engedünk rá, és a leveskockával feltesszük főni. Közben a karfiolt feldaraboljuk, megmossuk és megszárítjuk. A rizst ötször-hatszor vízcsap alatt leöblítjük, majd 1/2 óráig áztatjuk langyos vízben. Amikor a hús megpuhult, megszórjuk fahéjjal és borssal, sózhatjuk is, ha szükségesnek találjuk. A karfiolt a lábasban lévő húsra tesszük, majd a leszűrt rizst is a tetejére borítjuk. Felöntjük vízzel úgy, hogy a rizst másfél centivel ellepje. Magas lángon felforrósítjuk, majd kis lángon még fél óráig főzzük. Ha megpuhult a rizs, ha a víz elfőtt, elzárhatjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.