Elkészítése: A húst felkockázzuk, lábasba tesszük, kevés vizet engedünk rá, és a leveskockával feltesszük főni. Közben a karfiolt feldaraboljuk, megmossuk és megszárítjuk. A rizst ötször-hatszor vízcsap alatt leöblítjük, majd 1/2 óráig áztatjuk langyos vízben. Amikor a hús megpuhult, megszórjuk fahéjjal és borssal, sózhatjuk is, ha szükségesnek találjuk. A karfiolt a lábasban lévő húsra tesszük, majd a leszűrt rizst is a tetejére borítjuk. Felöntjük vízzel úgy, hogy a rizst másfél centivel ellepje. Magas lángon felforrósítjuk, majd kis lángon még fél óráig főzzük. Ha megpuhult a rizs, ha a víz elfőtt, elzárhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.