Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A kifliket 1-2 ujjnyi karikákra vágjuk. A 9 tojássárgáját elkeverjük a 9 csomag vaníliás cukorral és a 4 dl tejjel, beletesszük a feldarabolt kifliket, és egy darabig benne áztatjuk. Kikent tepsibe öntjük, megrakjuk a tetejét a rumban áztatott almaszeletekkel, meghintjük fahéjas cukorral és az apróra vágott dióval. Sütőbe tesszük, megsütjük.
A 9 tojásfehérjéből habot verünk, belekeverjük a 3 evőkanál cukrot és a 3 evőkanál baracklekvárt. Amikor az alma már puha, kivesszük a sütőből a süteményt, az édes tojáshabot rákenjük az alma tetejére, és az egészet visszatesszük a sütőbe, míg a hab kissé megpirul. Tálaláskor kanállal kiszaggatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.