A szikkadt péksütik kockázzuk, szeleteljük fel, majd tegyük egy nagyobb tálba azokat.A tojássárgákat, a cukorral, vaníliás cukorral habosítsuk ki, adjuk hozzá a tejet és öntsük a felkockázott péksütire, hagyjuk 5-10 percig pihenni. Ez idő alatt melegítsük 180 fokra elő a sütőt, vajazzuk ki a muffinforma mélyedéseit (semmiképp se használjunk muffin kapszlit, mert nehezen jön le a papírról). Evőkanál segítségével, az áztatott pékárut osszuk el a muffin tepsi 12 mélyedésébe, és tegyük a sütőbe 20 percre.Készítsük el az alma tölteléket, a tisztított almát, kockázzuk fel, majd kevés vajon, pároljuk meg, ha szükséges adjunk hozzá cukrot, ízesítsük fahéjjal.A megsült máglyarakás alapra kanalazzunk baracklekvárt, majd halmozzuk rá az alma tölteléket is.A habhoz a tojások fehérjét verjük kemény habbá, apránként adjuk hozzá a cukrot, és csillagcsővel ellátott habzsák segítségével nyomjuk az alma tetejére. Tegyük vissza a muffinokat a sütőbe, és kb 5-10 perc alatt szárítsuk rá a habot. Melegen, hidegen egyaránt finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.