Elkészítés: A kockára vágott zsemléket leforrázom a vaníliás cukorral felforralt tejjel, és letakarom konyharuhával. Időnként óvatosan átforgatom, hogy mindenhol átázzon a zsemlekocka. Közben kikeverem a 6 tojás sárgáját 18 dkg cukorral, majd óvatosan beleforgatom a megázott zsemlekockákat. A tepsit kivajazom, meghintem zsemlemorzsával és darált dióval. A zsemlekockás keverék felét belerakom, eligazítom. Az almát meghámozom, majd vékonyan felszeletelem, és a zsemlére teszem, eligazitom. Fahéjat hintek a tetejére. Beborítom a zsemlés keverék másik felével. A tetejét lekvárral megkenem. Sütőben kb. 25-30 percig félig megsütöm. Míg sül, a 6 tojás fehérjét 18 dkg cukorral kemény habbá verem, két kanál baracklekvárt is adok hozzá. Rákenem a félkész tésztára, és készre sütöm. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.