Elkészítés: A csirkemellfiléket megmossuk, leszárítjuk, lapjával nem teljesen kettévágjuk, szétnyitjuk és kiklopfoljuk.
A vegyes magvakat szárazon serpenyőben megpirítjuk. Az előkészített csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a pirított magvakkal, szorosan felcsavarjuk és összetűzzük. Ezután kívülről is sózzuk, borsozzuk, a forró olívaolajon, serpenyőben minden oldalukat pirosra sütjük, tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sült olajjal, és 180 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
A megtisztított sárgarépát, a megmosott cukkiniket felszeleteljük, a répát sós, forró vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, és a cukkinivel együtt serpenyőbe, a forró vajra tesszük. Sóval, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és közepes tűzön, kicsit megpirítjuk, megpároljuk.
Tálaláskor a petrezselymes zöldségeket tányérra halmozzuk, melléfektetjük a felszeletelt magvas csirketekercset, és meglocsoljuk a sült szaftjával.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.