Elkészítés: A csirkemellfiléket megmossuk, leszárítjuk, lapjával nem teljesen kettévágjuk, szétnyitjuk és kiklopfoljuk.
A vegyes magvakat szárazon serpenyőben megpirítjuk. Az előkészített csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a pirított magvakkal, szorosan felcsavarjuk és összetűzzük. Ezután kívülről is sózzuk, borsozzuk, a forró olívaolajon, serpenyőben minden oldalukat pirosra sütjük, tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sült olajjal, és 180 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
A megtisztított sárgarépát, a megmosott cukkiniket felszeleteljük, a répát sós, forró vízben roppanósra főzzük, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, és a cukkinivel együtt serpenyőbe, a forró vajra tesszük. Sóval, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és közepes tűzön, kicsit megpirítjuk, megpároljuk.
Tálaláskor a petrezselymes zöldségeket tányérra halmozzuk, melléfektetjük a felszeletelt magvas csirketekercset, és meglocsoljuk a sült szaftjával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.