Elkészítés: Kiklopfoljuk a húst, sózzuk, majd 7 dkg vajon szép pirosra sütjük, azután forró tálra rakjuk.
Közben egy másik edényben a maradék vajon sóval, törött borssal, vágott petrezselyemmel addig pároljuk az apróra vágott gombát, míg saját levét el nem főtte.
Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük a hússzeleteket, megkenjük párolt gombával, beborítjuk 1-1 szelet sonkával, és mindegyikre 1 szelet sajtot fektetünk.
Csak annyi időre tesszük a sütőbe, míg a sajt rá nem olvad a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.