Elkészítés: A májat felszeleteljük, tálba tesszük, a zúzott fokhagymával összeforgatjuk, a tejjel felöntjük, lefedjük, és egy éjszakára hűtőbe rejtjük.
Másnap a hagymát finomra vágjuk vagy lereszeljük, kicsi serpenyőnkben egy kis vajat felhevítünk, rajta a hagymát megpároljuk, felöntjük a borral, megborsozzuk, és beforraljuk.
Elővesszük kedvenc nagy teflonunkat, a megmaradt vaj nagyobbik részét világosbarnára pirítjuk, és benne a lecsepegtetett, lisztbe forgatott májszeleteket hirtelen átsütjük. Előmelegített tálra szedjük, sózzuk, borsozzuk.
A boros mártást ráöntjük a visszamaradt zsiradékra, belemorzsáljuk a maradék vajat, és mérsékelt tűzön habverővel krémesre keverjük.
Bevonjuk vele a májszeleteket, petrezselymes burgonyával körítjük, kékfrankossal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.