Elkészítés: Egy serpenyőben forrald fel a vizet a chilipaprikával úgy, hogy a víz felére csökkenjen, majd tedd félre, és vedd ki belőle a paprikát.
Egy másik lábosba öntsd bele a tejet, a tejszínt, tedd bele a vanília- és a fahéjrudat, forrald fel, majd tekerd le a lángot, és add hozzá a csokoládékat darabokra tördelve, valamint a cukrot. Folyamatosan kevergesd, míg felolvad. Ha krémszerűvé vált, vedd ki belőle a vaníliát és a fahéjat, és keverd bele a csípős vizet. Csészékbe töltve kínáld.
Tetejére tejszínhabot tehetsz, megszórhatod őrölt mandulával vagy mogyoróval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.