Elkészítés: Elkészítjük a palacsintát, majd kisütünk annyi szeletet, amennyit szeretnénk elfogyasztani. A töltelék elkészítése a következőképpen történik: a gombát egy kevés olajon megpirítjuk, majd hagyjuk puhára főni. Majd mikor puha, fűszerezzük ízlés szerint, hozzákeverjük a kenőmájast, ezt egy-két percig hozzáfőzzük. Végül a palacsintát megtöltjük, majd kis rolád formát alkotunk. Ezután bepanírozzuk és kisütjük.
Bonyolultnak látszik vagy inkább pepecselős munkának. De a végén már két roládtól is jól lakik az ember. Szerintem érdemes kipróbálni nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.