Elkészítés: 1. A rákot sós, citromos, forró, lobogó vízbe öntöm, és kb. 2-3 percig forralom, majd leszűröm. Félreteszem, hogy teljesen kihűljön.
2. Összekeverem a majonézt, a tejfölt, és ízlés szerint ízesítem pici sóval, cukorral, mustárral és őrölt borssal. A majonéz és a tejföl aránya is ízlés szerint változtatható.
3. A fokhagymát összezúzom és belekeverem a majonézes tejfölbe. Ha úgy gondolom, hogy a mártás megfelelő ízű, a kihűlt rákot belekeverem.
4. Hűtőbe teszem tálalásig. Pirítóssal nagyon finom! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.