Elkészítés: A húst feldaraboljuk úgy, mint a pörköltnek valót. A zöldpaprikát és a paradicsomot (hámozva) felkarikázzuk.
A vöröshagymát vékony karikákra vágva a zsíron gyengén megdinszteljük, rátesszük a csirkehúst, s állandóan kevergetve pároljuk, szaftjára-zsírjára sütjük. Ezután hozzáadjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot, sóval, borssal, pirospaprikával, kevés
majoránnával és zúzott fokhagymával
ízesítjük. Lassú tűzön, rázogatva összeforraljuk, vigyázva, hogy szaftos maradjon. (Ha kell, vízzel pótoljuk.)
Közben a lebbencs tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a forrásban lévő húsos lecsóhoz adjuk. Óvatosan összerázogatjuk, egyet rottyantunk rajta, ügyeljünk arra, hogy jó szaftos maradjon.
Puha fehér vagy barna kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.