Elkészítés: 1. Összekeverem a margarint a vaníliás cukorral, a porcukorral, a tojással és a narancshéjjal.
2. Egy másik tálban összekeverem a lisztet a mákkal, majd a vajas masszához adom. Összegyúrom. 1 órára a hűtőbe teszem pihentetni.
3. Dió nagyságú golyókat formálok, és a közepébe egy fakanál végével lyukat készítek. A lyukakat megtöltöm lekvárral.
4. Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, ráhelyezem a golyókat, és előmelegített sütőben 160 fokon 15 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.