Előkészítése: a piskótát három lapba vágom, és az alsó lapot beteszem egy tortaformába. A pudingport a tejjel és cukorral kikeverem, majd a fél dl vízben vagy tejben feláztatott zselatinporral összekeverem. Végül hozzáadom a darált mákot. A habfixálóval a tejszínből kemény habot verek, a gyümölcsöket feldarabolom.
Elkészítése: a piskótalapot megkenem a mákos krém egyharmadával, erre borítom a második piskótalapot, arra is kenek a krémből, majd a harmadikat rányomom. Ha ezt is bekentem, a tetejére halmozom a tejszínhabot, amibe belenyomkodom a gyümölcsszeleteket. Fóliát borítok rá, és hűtőszekrényben jól lehűtöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.