Elkészítése: Mákos linzertésztát készítünk. Habosra keverjük a margarint a porcukorral, 1 csipet sóval, a tojással, reszelt narancshéjjal, és a vaníliarúd kikapart belsejével. Beleszitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a
mákot és összegyúrjuk. Fóliába csomagoljuk és a hûtõszekrényben egy éjszakán át pihentetjük.
A tésztát 4 részre osztjuk, hosszú (kb. 25 cm) rudat sodrunk belõle, azokat 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A két végük felé elkeskenyítve
kifliket formálunk belõlük. Sütõpapírral bélelet tepsibe tesszük õket, és 1/2 órán keresztül hideg helyre tesszük. A sütõt elõmelegítjük 180 °C-ra és középsõ bordamagasságon 15-18
percig sütjük. Ha vaníliás kiflit is szeretnénk, akkor egy részét még forrón beleforgatjuk vaníliás porcukorba. A többit a tepsiben hagyjuk
kihûlni. Ha akarjuk a kiflivégeket csokoládéba is márthatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.