Elkészítés: A lisztet a vajjal, a tojássárgájával és a vízzel összegyúrjuk. Két cipóba osztjuk, és 1 óráig hideg helyre tesszük. Közben elkészítjük a tölteléket. A darált mákot a cukorral, a vízzel, a vaníliás cukorral sűrűre felfőzzük, a tűzről levéve langyosra hűtjük. Hozzákeverjük egyenként a 3 tojássárgát, a citrom reszelt héját és levét, majd a felolvasztott vajat, végül a 4 tojásfehérje keményre vert habját. Az egyik cipót kinyújtva tepsibe tesszük, rásimítjuk a mákos keveréket, és lefedjük a második kinyújtott lappal. Villával a tetejét megszurkáljuk, tojással lekenjük, előmelegített sütőben lassú tűznél megsütjük. Vaníliás porcukorral meghintve, kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.