A pudingot a zacskón található előírás szerint elkészítjük. A tésztához a túrót a cukorral, a vaníliás cukorral, az olajjal meg a sóval összekeverjük. Rászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd az egészet összedolgozzuk. A darált mákot összekeverjük a porcukorral, majd az átpasszírozott tehéntúróval. Az olajos-túrós tésztából lisztezett deszkán kb. 8 cm átmérőjű rudat formálunk és 8 szeletre felvágjuk. A korongokat kissé ellapítjuk, sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük. A tésztakorongok közepébe mélyedést nyomunk. Belesimítunk 1-1 kanál pudingot (a többit máshoz használjuk fel). Megkenjük a mákos krémmel, tetejére 1-1 szem sárgabarackot nyomunk. Előmelegített sütőben, 200 fokon 15-20 percig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.