A pudingot a zacskón található előírás szerint elkészítjük. A tésztához a túrót a cukorral, a vaníliás cukorral, az olajjal meg a sóval összekeverjük. Rászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd az egészet összedolgozzuk. A darált mákot összekeverjük a porcukorral, majd az átpasszírozott tehéntúróval. Az olajos-túrós tésztából lisztezett deszkán kb. 8 cm átmérőjű rudat formálunk és 8 szeletre felvágjuk. A korongokat kissé ellapítjuk, sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük. A tésztakorongok közepébe mélyedést nyomunk. Belesimítunk 1-1 kanál pudingot (a többit máshoz használjuk fel). Megkenjük a mákos krémmel, tetejére 1-1 szem sárgabarackot nyomunk. Előmelegített sütőben, 200 fokon 15-20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.