Elkészítés: A tésztához a tojást a cukorral meg a vaníliáscukorral 3-4 perc alatt fehéredésig keverjük. A mákot a liszttel és a sütőporral összeforgatjuk, a cukros tojáshoz keverjük a tejföllel és az olvasztott vajjal együtt. Kivajazott, morzsával beszórt őzgerincformába töltjük, majd előmelegített sütőben (180 fok, légkeveréses 165 fok) kb. 40 percig sütjük. A pudingporból a tejjel és a cukorral, kevergetve sűrű pudingot főzünk. Ha a tészta kihűlt, kb. ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd 1-1 evőkanálnyi meleg pudinggal összeragasztjuk a szeleteket. A megolvasztott - és kevés olajjal elkevert - csokoládéval a sütit bevonjuk. Hűtőszekrénybe tesszük. Végül kissé ferdén - így lesz csíkos - fölszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.